ANALIZA USPOSABLJANJ S PODROČJA RAČUNOVODSTVA V SLOVENIJI

Računovodja

Študent: Silva Pirš Kern

Silva Pirš Kern je diplomantka programa Računovodja na Višji strokovni šoli Academia.
Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjala Januarja 2012.

Izobraževanje računovodij vpliva na kakovost vodenja računovodstva v organizaciji in ne nazadnje tudi na uspešnost podjetja.
Računovodje smo tisti, ki lahko spreminjamo potek dogodkov, opozarjamo na napake in šibkosti poslovanja, načrtujemo pregledneje izpeljane posle in predlagamo spremembe pri poslovanju, pa še mnogo drugih stvari je v naših rokah, čeprav se tega včasih ne zavedamo dovolj.
Zato je pomembno, da smo izobražen, kakovosten kader, ki spreminja svet. Le z izobrazbo bomo povečali odzivno hitrosti ter logično in pošteno vodili računovodstvo, kar nam nalagajo tudi Računovodski standardi.
V diplomski nalogi smo pokazali, da se z racionalno izbiro lahko izobražujemo kakovostno in z majhnimi stroški. Predvsem je potrebno zaupati preverjenim ponudnikom izobraževanj, saj ponujajo znanje in strokovnost.
Z anketami, ki smo jih izvedli med ponudniki izobraževanj in slušatelji, smo dokazali, da se računovodje izobražujejo na različne načine, da smo kritični do kakovosti izobraževanj, ki jo dobimo za svoj denar, ter da imajo ponudniki izobraževanj dobro analizirano tržišče.
Predstavljamo tudi trenutno najbolj zaželene ponudnike izobraževanj v Sloveniji.

[deof_form download_text=”silva-pirs-kern.pdf” download_url=”http://academia.si/novice/wp-content/uploads/2015/08/silva-pirs-kern.pdf”]

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.