Določitev ustrezne minimalne zaloge rezervnih delov za lesnoobdelovalne stroje

Strojništvo

Študent: Milko Podbojec

Milko Podbojec je diplomant Višje strokovne šole Academia Maribor, program Strojništvo. Svoje diplomsko delo je zagovarjal januarja 2021.

PDF

Diplomsko delo

Vsako podjetje, ki proizvaja industrijske stroje in mehanizacije, se mora dandanes boriti za konkurenčno prednost pred ostalimi podjetji ter tako nenehno zagotavljati učinkovito delovanje vseh svojih poslovnih procesov.

V podjetju Ledinek Engineering se zelo dobro zavedamo svojih velikih obveznosti do naših strank, zato v zadnjih letih vse bolj dajemo poudarek na pomembnost potrebnega zagotavljanja ustreznih zalog rezervnih delov, ki naše stranke pri nepredvidenih okvarah strojev zavarujejo pred večjimi prekinitvami njihove proizvodnje in s tem posledično zelo velikimi pripadajočimi stroški zaradi izpada.

Stranka, ki je zadovoljna z delovanjem stroja, servisom, pravočasno dobavo naročenih rezervnih delov, visoko kompetenco serviserjev in profesionalnem svetovanjem, se bo pri svojih bodočih odločitvah glede novih investicij v nove stroje sigurno hitreje in lažje odločala ponovno za istega dobavitelja, ter tako ostala naša stalna stranka, v nasprotnem primeru se bo
raje obrnila h konkurenci.

Glavni cilj te diplomske naloge je, da bomo poskusili z inženirskim pristopom svojemu podjetju maksimalno pomagati trenutno obstoječi sistem za obvladovanje in zagotavljanje najbolj pomembnih rezervnih delov na minimalno zalogo, čimbolj nadgraditi in izboljšati.

Diplomsko delo Milko Podbojec

PDF

Diplomsko delo

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.