Video nadzorni sistem Pošte Slovenije d.o.o.

Varovanje

Študent: Dominik Škorjanc

Dominik Škorjanc je diplomant programa Varovanje na Višji strokovni šoli Academia.
Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal septembra 2014.

V diplomskem delu sem predstavil videonadzorni sistem Pošte Slovenije d.o.o., ki je po obsegu eden večjih v regiji in je bil vzpostavljen za potrebe varovanja ljudi in premoženja Pošte Slovenije d.o.o.
V začetku diplomskega dela na kratko predstavljam videonadzor, ki omogoča spremljanje dogajanj na varovanih območjih oz. lokacijah, zajem, prenos, zapisovanje, pregledovanje in arhiviranje slikovnih informacij ter s tem zagotavlja širok spekter uporabnih informacij. Sledi predstavitev zakonskih določil pri izvajanju videonadzora, predstavitev delovnega okolja, v katerem deluje videonadzorni sistem Pošte Slovenije d.o.o. ter podajanje razlogov za njegovo postavitev.

 
Osrednji del diplomskega dela je namenjen tehnični predstavitvi, delovanju in upravljanju z videonadzornim sistemom Pošte Slovenije d.o.o. Sledi predstavitev prednosti in ekonomski vidik izbire videonadzornega sistema Pošte Slovenije d.o.o.
V zaključku pa sledi še analiza dosedanjega delovanja videonadzornega sistema Pošte Slovenije d.o.o., ugotovitve in sklepi.

 

[deof_form download_text=”korjancominikpdf.pdf” download_url=”http://academia.si/novice/wp-content/uploads/2015/08/korjancominikpdf.pdf”]

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.