Zavod Korak Naprej z novo grafično podobo študentov Academie – Ekipa Kontrol

Grafično oblikovanje

Študentje medijske produkcije – modul grafično oblikovanje so pod mentorstvom inštruktorice Sare Božanić v sodelovanju z naročnikom Zavod Korak Naprej v času pandemije koronavirusa COVID-19 na osnovi izhodišč naročnika oblikovali celostno grafično podobo zavoda, pod-blagovnih znamk Zavoda ter izvedli oblikovne rešitve medijske komunikacije za spletno mesto Zavoda, pojavnost Zavoda na družbenih medijih, implementacije celostne grafične podobe v trgovini, šivalnici in mizarski delavnici.

Zavod Korak Naprej, deluje v segmentu socialnega podjetništva in se ukvarja z oblikovanjem in prodajo izdelkov ponovne uporabe. Opravlja zelo pomembno nalogo na področju osveščanja ljudi o ponovni uporabi tekstila in odsluženega pohištva.

Študentje so v 4 skupinah pripravili štiri različne celostne grafične podobe Zavoda ter jih naročniku po koncu epidemije osebno predstavili.

Zmagovalci: Ekipa Kontrol

Naročnik, Zavod Korak Naprej se je na koncu, kljub izjemno konkurenčnim izdelkom, odločil za celostno grafično podobo, ki jo je pripravila skupina Ekipa Kontrol. Skupino so sestavljali študentje Žan Bedenik, Luka Knez, Žiga Žmauc Kvar.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.