Diplomant Strojništva Academie sprejet neposredno na magistrski študij University of Hull v Veliki Britaniji

Strojništvo

Diplomant Višje strokovne šole Academia Maribor programa Strojništvo, Santosh Rupakheti je pred dnevi bil sprejet neposredno na magistrski študij univerze Hull v Veliki Britaniji.

Santosh je na študij strojništva prišel v Maribor iz Nepala. Dvoletni višješolski študijski program Strojništvo in BTEC Higher National Diplomo v Strojništvu je opravljal v angleškem jeziku in študij zaključil kot najboljši študent generacije. Praktično izobraževanje je opravljal v podjetju BNM v Mariboru in na podlagi opravljene prakse v podjetju izdelal tudi aplikativno diplomsko delo na temo avtomatizacije procesov varjenja.

Po uspešno opravljenem študiju na Višji strokovni šoli Academia Maribor se je v podjetju tudi zaposlil.

Običajno diplomanti višješolskih programov študij nadaljujejo v drugem ali tretjem letniku dodiplomskega študija v Sloveniji ali v tujini. Vpisna služba University of Hull v Veliki Britaniji pa je na podlagi Santoshovih odličnih študijskih rezultatov in kakovostnih izdelkov sprejela odločitev, da mu ponudijo študijsko mesto neposredno v magistrskem študijskem programu Engineering Managmenet MSc.

University of Hull je nosilka srebrnega certifikata v odličnosti poučevanja ter se uvršča med najboljših 50 univerz v Veliki Britaniji na področju raziskav po Times Higher Education lestvici.

Iskrene čestitke in obilo (študijskega) uspeha tudi v prihodnje mu želi celoten kolektiv Academie!

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.