Premiera kratkega igranega filma The Snitch v režiji diplomanta Gregorja Zoriča, inženirja medijske produkcije – 17.12. ob 18. uri KD Krško

Video produkcija

Konec avgusta 2015 je na območju Krškega potekalo snemanje kratkega igranega  filma “The Snitch” v režiji Gregorja Zoriča in Jakoba Preskarja ter ob pomoči Davida Marka Groznika, Gregorja Volčanjka, Rei Topol in ostale ekipe Dream Parcel.

Produkcija filma je trajala 8 snemalnih dni, in sicer od 21. do 29. avgusta, še en dodaten snemalni dan pa je potekal 3 leta kasneje.

Leta 1960 so štirje zelo uspešni detektivi kriminalnemu svetu predstavljali trn v peti … dokler ni bil nekega večera eden izmed detektivov ubit. Pojavijo se mnoga vprašanja. Zakaj je izginil dnevnik detektiva iz mesta zločina? Ali je bil detektiv na sledi nekomu pred razkritjem celotne operacije? Je bil to umor iz strasti ali samo naključje?
Vsi so osumljeni. Kdo je izdajalec? Kdo je ovaduh?

Vljudno vabljeni na premiero kratkega igranega filma The Snitch, ki bo v Kulturnem domu Krško v soboto, 17. decembra 2022 ob 18. uri.

Brezplačne vstopnice so na voljo tukaj.

Gregor Zorič je diplomant Višje strokovne šole Academia Maribor, program Medijska produkcija – modul Video produkcija. Svoje diplomsko delo na temo Izdelava scenarija na podlagi raziskovalne metodologije je zagovarjal septembra 2021.

(povzeto po KD Krško)

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X