Krepimo sodelovanje z visokošolskimi institucijami v Srbiji

Obisk ATUS srbija v Beogradu

Poslovni direktor Academie Žan Dapčevič se je udeležil obiska partnerske ustanove Akademija Tehničko-Umetničkih Strukovnih Studija v Beogradu, kjer je opravili skupno evalvacijo dosedanjega sodelovanja na področju sodelovalnih razvojnih projektov, projektov mobilnosti študentov za opravljanje praktičnega izobraževanja in kratkih intenzivnih programov v Sloveniji ter projektov mobilnosti izmenjave predavateljev in inštruktorjev.

Hkrati smo začrtali projektna sodelovanja v letu 2024, v katerih načrtujemo izvedbo mobilnosti študentov in predavateljev Academie v Srbijo in gostovanje študentov ter predavateljev iz Srbije pri nas v Mariboru v Sloveniji.

Udeležili smo tudi sejma izobraževanja “Študiraj v Sloveniji”, kjer beležimo velik interes dijakov iz Srbije za študij na višješolskih strokovnih programih Academie.

Obiskala nas je tudi konzulka veleposlaništva Republike Slovenije v Beogradu, gospa Kristina Kliner, kjer smo ji predstavili naše aktivnosti z institucijami v Srbiji ter študijske programe Academie.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X