Strokovna ekskurzija predavateljev v London

Predavatelji Academie iz gospodarstva so se v okviru programa mobilnosti za osebje Erasmus+ udeležili strokovnega usposabljanja v Londonu, Združenem kraljestvu pri akreditacijskem organu BTEC.

V okviru usposabljanja so predavatelji v četrtek opravili delavnico formativnega in sumativnega ocenjevanja izdelkov študentov, načrtovanja izvedbe predmetov za večanje uspešnosti študentov pri študiju in karieri ter doseganje predpisanih učnih izidov.

V petek zjutraj je sledila udeležba na okrogli mizi in povratništvu slovenskih državljanov v domovino, med drugim tudi v luči priznavanja tujih mednarodnih študijskih programov in izvedbe mednarodnih programov pri nas. Sledil je sprejem in voden ogled House of Parliament v spremstvu Lord AberdarePopoldan je sledil študijski obisk uspešnega EdTech podjetja v centralnem Lonodnu z namenom pridobitve znanj o izboljšanju kakovosti prenosa informacij med obstoječimi in bodočimi študenti.

Zvečer so se predavatelji skupaj z direktorjem Academie na povabilo Britansko-slovenske gospodarske zbornice udeležili gala večerje na Insitute of Directors v Londonu.

V soboto je sledil še voden ogled muzeja oblikovanja. Pred odhodom v nedeljo se nam je na zajtrku pridružila še v Londonu živeča študentka medijske produkcije – modul grafično oblikovanje, Pia Ugrin, ki je s predavatelji delila njeno študijsko izkušnjo študija medijske produkcije iz Londona v Maribor.

Udeleženci:

  • dr. Dušan Mežnar
  • mag. Dušan Vrban
  • Tanja Verhovnik
  • mag. Anja Tolar
  • Dejan Šmid
  • Mirna Tabak
  • Mitja Miklavčič
  • Žan Dapčevič

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.