SPLETNA TRGOVINA »SILVER STORE« – PRODAJA MASAŽNIH MIZ IN PRIPOMOČKOV ZA NEGO TELESA KOT RAZVOJNA POSLOVNA PRILOŽNOST

Komercialist

Študent: Marko Majal

Marko Majal je diplomant programa Komercialist na Višji strokovni šoli Academia.
Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal Novembra 2011.

V diplomskem delu obravnavamo tematiko delujoče spletne trgovine s predmetom ponudbe prenosnih masažnih miz ter pripomočkov za nego telesa kot razvojno priložnost. Razdelali smo del teorije o podjetništvu in poslovnem načrtovanju, raziskali tržišče in ga analizirali z vidika možnosti povečanja sedanjih količin prodaje, novih dopolnjujočih izdelkov, novih trgov ter kupcev in načinov tržnega komuniciranja, v aplikativnem delu pa analizirali dosedanje poslovanje in zasnovali poslovanje s poslovnim načrtom za nadaljnji razvoj Trgovine SILVER. Namen diplomskega dela je preučiti stanje na trgu med ljudmi in dejavnostmi, ki se ukvarjajo z masažo ter drugo nego telesa.
Ugotoviti želimo uspešnost dosedanjega poslovanja delujoče spletne trgovine, proučiti razvojne možnosti na trgu, oblikovati razvojno naravnan poslovni načrt za prihodnje 4 letno obdobje in ugotoviti pričakovano uspešnost.
V našem primeru temeljijo metode raziskovanja predvsem na anketnih vprašalnikih, ki jih bomo posredovali pri naših sedanjih in bodočih strankah. Največ informacij je pridobljenih iz svetovnega spleta.

 

[deof_form download_text=”marko-majal.pdf” download_url=”http://academia.si/novice/wp-content/uploads/2015/08/marko-majal.pdf”]

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.