INTEGRA, Erasmus+ projekt – Drugi sestanek koordinatorjev v Kupiškisu, Litva

V okviru projekta INTEGRA, ki ga sofinancira Evropska unija, je bilo med 24. in 25. avgustom v litovskem mestu Kupiškis izvedeno drugo srečanje koordinatorjev.


Projektna skupina se je v želji po hitri odpravi odstopanj od prvotnega časovnega načrta projekta dogovorila o organizaciji načrtovalnega obiska, na katerem bo potekala druga dejavnost učenja, poučevanja in usposabljanja v okviru financiranega projekta: Litva.

Obisk je obsegal ogled prostorov, v katerih bodo učenci in učitelji iz Slovenije in preostalih sodelujočih držav (Latvija, Estonija) razvijali svoje dejavnosti. Med srečanjem so si ogledali akademsko prizorišče, različne nastanitvene zmogljivosti ter bili deležni ogleda mesta.

Izvedli so nadaljnjo logistično načrtovanje, se seznanili s tehnologijami, ki so jih pridobile litovske ustanove (roboti, ki se bodo uporabljali med mojstrskimi tečaji, ki jih bodo vodili dijaki), hkrati pa so ponovno pregledali dokumentacijo in birokracijo.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.