Mobilnost sodelavcev Academie v Malagi

V mesecu maju sta se koordinatorica programa Erasmus+ in predavatelj ter vodja strokovnega aktiva za področje Informatike iz Academie udeležila programa mobilnosti Erasmus+ na šoli Colegio Salesiano San Bartolomé v Malagi v Španiji.

Med spremljanjem dela na šoli, sta si naša predstavnika ogledala prostore šole in se udeležila nekaterih predavanj, kjer so njihovi predavatelji pripravili nekaj zanimivih aktivnosti. Zelo smo hvaležni za njihov topel sprejem, ki so nam ga ponudili vsi, ki so bili tako ali drugače vpleteni.

Med obiskom sta se seznanila z njihovimi izobraževalnimi projekti in podpisana je bil tudi medinstitucionalni sporazum o sodelovanju med obema šolama, ki omogoča prijavo skupnih projektov za izmenjavo študentov ter predavateljev.

Eden od teh projektov, KA 131, bo našim študentom in študentkam omogočil opravljanje zanimivih pripravništev v španskih podjetjih.

Poleg tega se je Academia prijavila na projekt, imenovan Blended Intensive Program (BIP), kjer se bodo lahko študenti ter študentke udeležile virtualnih ter osebnih usposabljanj.

Na enak način bodo tudi naši predavatelji imeli možnost, da bodo opravili mobilnosti usposabljanja in poučevanja za določena delovna mesta na partnerski šoli.

V mednarodna pisarni še naprej z navdušenjem delujemo v smeri internacionalizacije Academie, saj imajo takšne priložnosti nedvomno zelo pozitiven vpliv na naše študente in študentke.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.