SmartSkills 4.0 – srečanje projektnih partnerjev v Vilniusu, Litva

V času od 6.- 10. junija 2022 je na fakulteti Kaunas v okviru Univerze v Vilniusu v Litvi potekalo srečanje projektnih partnerjev Erasmus+ projekta SmartSkills 4.0 z naslovom “Spodbujanje naprednega razmišljanja s pomočjo trajnostnega znanja in najboljših praks v izobraževanju in usposabljanju”.


Projektni partnerji iz Slovenije, Grčije, Italije, Litve ter Romunije so v sklopu štiridnevnega SmartSkills 4.0 usposabljanja obnovili vsebine in analizirali rezultate dosedanjih srečanj. Program tokratnega usposabljanja je zajemal krepitev razvoja visokokakovostnih virov za poučevanje in usposabljanje, ki so potrebni za spodbujanje digitalnih in kognitivnih zmožnosti ter ustvarjanja bogatejšega učnega okolja, ki ga spodbuja izmenjava znanja o različnih temah, povezanih s trajnostnim razvojem in učnih scenarijih.

 

 

 

Cilj usposabljanja je boljše razumevanje ideje Business 4.0 v procesu poučevanja in učenja, večja motivacija udeležencev v spoznavanju možnosti za inovacije in trajnostno okolje v lastnih skupnostih, izboljšuje povezave med izobraževanjem in delovnim mestom ter omogoča zagotavljanje resničnih učnih virov različnih predmetov, povezanih s trajnostnim razvojem.

 

 

 

 

Smartskills logo cu spatiu in jur.png

Erasmus logo.png

Logo%20parteneri%20v03_edited.jpg

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X