Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.

 • Vaši osnovni podatki

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

V času študija študentje opravijo 800 ur praktičnega izobraževanja v podjetju ali organizaciji, in sicer:

D1

Praktično izobraževanje - trening medijske produkcije

13

D2

Praktično izobraževanje - video produkcija

12

Kako poteka praktično izobraževanje?

 • 1. korak
  Pred prakso v podjetju Vas vodimo k pripravi kariernega načrta, življenjepisa, osebnega “pitcha”.
 • 2. korak
  V podjetju Vas nato pri delu usmerja mentor iz podjetja skupaj s predavateljem praktičnega izobraževanje Academie. Praktično izobraževanje je tudi osnova za izdelavo diplomskega dela.
 • 3. korak
  Pri praktičnem izobraževanju skupaj obiščete za 50 ur strokovnih dogodkov, konferenc ali filmskih festivalov s področja video produkcije, da še podrobneje poglobite znanje video produkcije in razširite Vašo mrežo poznanstev.
 • 4. korak
  Praktično izobraževanje zaključite s portfoliom in poročilom o delu ter udeležbi na dogodkih.

Da. V kolikor ste na dan vpisa v šolo imeli več kot 2 leti delovnih izkušenj s področja vsebin študijskega programa, lahko prakso v podjetju priznavate. Študijska komisija na podlagi podane vloge prakso prizna v celoti, delno ali pa je ne prizna. V vsakem primeru študent opravi še karierni del praktičnega izobraževanja ter pripadajoče projektne naloge.

Prakso v podjetju lahko opravljate v partnerskih podjetjih in organizacijah Academie, v podjetju v katerem ste zaposleni v kolikor izpolnjuje pogoje ali v tretjem podjetju po Vaši izbiri, v kolikor izpolnjuje pogoje. Prakso lahko opravljate v Sloveniji ali tujini, tudi v okviru programa Erasmus+.

Da. Prakso lahko opravljate tudi v tujini, za kar Vas dodatno s štipendijami spodbujamo tudi v okviru programa Erasmus+.

X