Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.

  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ERASMUS +

Del študijskih obveznosti lahko v tujini opravite tudi v okviru programa Eramus+ na naših partnerskih šolah. V tujini lahko opravite tudi prakso v podjetju.

Trajanje: 2 – 12 mesecev

Običajen pričetek: kadarkoli

Šolnina: Ni

Možnost za pridobitev štipendije: Da

Prague College Summer School

Partnerska institucija: Prague College

Trajanje: 3 tedni

Običajen pričetek: junij

Šolnina: cca 300 EUR

Možnost za pridobitev štipendije: Da (Štipendija za študijske obiske v tujini)

BTEC Higher National Diploma je javnoveljvna listina Velike Britanije. Programi BTEC Higher National Diplome se izvajajo v več kot 70 državah sveta in velja za najprepoznavnejšo listino na področju te ravni izobraževanja na svetu.

Da. Prakso lahko opravljate tudi v tujini, za kar Vas dodatno s štipendijami spodbujamo tudi v okviru programa Erasmus+.

Obe listini, BTEC Higher National Diploma Velike Britanije in diploma višješolskega strokovnega študija R Slovenije sta v tujini priznana skladno z načeli Bolonjskega procesa. Dodatno je britanska listina neposredno priznana na več kot 200 univerzah po svetu, ki Vam omogočajo neposredni vpis v 3. letnik dodiplomskega študija.

Prakso v podjetju lahko opravljate v partnerskih podjetjih in organizacijah Academie, v podjetju v katerem ste zaposleni v kolikor izpolnjuje pogoje ali v tretjem podjetju po Vaši izbiri, v kolikor izpolnjuje pogoje. Prakso lahko opravljate v Sloveniji ali tujini, tudi v okviru programa Erasmus+.

X