Vabljeni k vpisu na še prosta mesta

Vabljeni k vpisu na še prosta mesta v programe Višje strokovne šole Academia Maribor, ki poteka do 30. septembra 2022 oziroma do zapolnitve vpisnih mest.

Vpis poteka vsak delavnik med 8.30 in 17.30 uro. S seboj potrebujete maturitetna spričevala, osebni dokument in osebno fotografijo.

Višješolski strokovni študij

Individualno svetovanje

Ste zamudili informativni dan? Z veseljem Vam osebno predstavimo študijske programe vsak delavnik med 9. in 17.30 uro. Svoj termin naročite na info@academia.si ali po telefonu na 02 228 35 35.

Medijska produckija: Preizkus nadarjenosti za prijavljene na še prosta mesta potekajo individualno

V skladu s predpisanim vpisnim postopkom, Vas obveščamo, da ste kandidatke in kandidati drugega prijavnega roka ter tisti na še prosta vpisna mesta vabljeni na preizkus posebne nadarjenosti.

Svojo nadarjenost boste dokazovali na enem izbranem področju (fotografija ali spletna produkcija ali grafično oblikovanje ali video produkcija ali avdio produkcija ali 3D animacije). Svetujemo vam, da izberete področje, ki bo hkrati tudi vaš izbirni modul v programu po vpisu in s tem izkažete vaše zanimanje.

Navodila in podrobne informacije najdete na tej povezavi.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.