Global Dialouges: Kako uspeti v industriji elektronske glasbe – 7. februar ob 20. uri

Avdio produkcija

BREZPLAČNA PRIJAVA

Vljudno vas vabimo na Academia Global Dialouges:
Kako uspeti v industriji elektronske glasbe
Marco Nobel
artist, ustanovitelj in investitor

  • Kako danes globalno uspeti v industriji elektronske glasbe?
  • Kako do milijona mesečnih poslušalcev na Spotify?
  • Kakšen je recept za avdio produkcijo zmagovalnega hita?
  • Prednosti in slabosti življenjskega sloga globalnega artista

Z nami bo izkušnje delil uspešen artist Marco Nobel. Marco je ustanovitelj in vodja rasti NC&C, podjetja, ki se primarno ukvarja s trženjem in dogodki. NC&C združuje tehnologijo za povezovanje tisoče novih študentov iz velikih offline okolij, kot so veliki plesni festivali v online prilagojena inovativna online okolja. Podjetje ima sedež v Hong Kongu in danes zaposluje več kot 40 oseb.

Marco je zaključil podiplomski študij ekonomije ne prestižnem London School of Economics v Veliki Britaniji, pred tem pa v rodni Nizozemski zaključil dodiplomski študij ekonomije in prava na univerzi Groningen. V času študija je del obveznosti opravil tudi v Koreji na Hanyang University in Seoul, Fundação Getulio Vargas v Rio de Janeiro ter Erasmus University v Rotterdamu.

Od leta 2016 živi v Hong Kongu, vendar je večina časa na poti med Evropo in Azijo. Ob uspešnem vodenju podjetja NC&C je Marco vzhajajoča zvezda v industriji elektronske glasbe. Po izidu prvega dela v letu 2020 je izjemno hitro dosegel kar 60 milijonov poslušalcev ter od konca pandemije izvedel nastope v več kot 15 državah sveta.

 

VABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA ACADEMIA GLOBAL DIALOUGES Z IZJEMNIM GOSTOM, V TOREK, 7. FEBRUARJA, OD 20.00 DO 21.00, NA VIDEOKONFERENČNEM KLICU NA ZOOMu.

BREZPLAČNA PRIJAVA

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X