Global Dialouges: Kako krmariti in okrepiti strategijo celovite izkušnje kupca v turbulentnih časih – 25. januar ob 20. uri

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

BREZPLAČNA PRIJAVA

Vljudno vas vabimo na Academia Global Dialouges:
Kako krmariti in okrepiti strategijo celovite izkušnje kupca v turbulentnih časih
Kirstin Simons
Višja direktorica NPSx, Bain & Company

  • Kaj sploh je celovita izkušnja stranke – Customer Experience (CX)?
  • Zakaj je celovita izkušnja stranke (CX) pomembna za vsako podjetje?
  • Kako zagotoviti zmagovalno celovito izkušnjo stranke?
  • Kakšna je vloga kulture podjetja in ekipe pri zagotavljanju celovite izkušnje stranke?

Poročila o rekordni inflaciji, nenehnemu kadrovskemu primanjkljaju, naraščajočih obrestnih merah in drugih makro trendih se nadaljujejo. Kot v prejšnjih ciklih zgodovinske negotovosti in padcev, ti povečani vetrovi po vsem svetu pomenijo, da se stranke in podjetja obnašajo drugače.

Kako lahko torej vodje in njihove ekipe najbolje krmarijo celostno izkušnjo v tako zahtevnih časih? Na gostujočem predavanju bomo raziskali, kako prednostno razvrstiti stranke in strateško uporabiti orodja za celovito izkušnjo kupca, da spodbudite rast vašega podjetja in ohranite rast. Spoznali bomo osnovne koncepte celovite izkušnje stranke (CX) in spoznali zakaj je le ta pomemba za uspeh vsakega podjetja.

Z nami bo izkušnje delila višja direktorica prestižnega mednarodnega svetovalnega podjetja Bain & Company, gospa Kirstin Simons iz Londona.

Višja strokovna šola Academia Maribor v sodelovanju z vodilnim mednarodnim svetovalnim podjetjem Bain & Company študentom in diplomantom Academie omogoča brezplačna usposabljanja s področja izkušnje kupca (CX – Customer Experience) za pridobitev certifikata Bain certificiran CX strokovnjak izkušnje kupca. Več tukaj.

VABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA ACADEMIA GLOBAL DIALOUGES Z IZJEMNO GOSTJO, V SREDO, 25. JANUARJA, OD 20.00 DO 21.00, NA VIDEOKONFERENČNEM KLICU NA ZOOMu.

BREZPLAČNA PRIJAVA

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X