Global Dialouges: Kakšne so gospodarske priložnosti in priložnosti za turizem v Republiki Salvador – 31. januar ob 16.30 uri

Ekonomist

Komercialist

Turizem

BREZPLAČNA PRIJAVA

Vljudno vas vabimo na Academia Global Dialouges:
Kakšne so gospodarske priložnosti in priložnosti za turizem v Republiki Salvador
David Abraham Alas Diaz
Technological University of El Salvador

  • Kakšni so treni razvoja turizma v Salvadorju?
  • Kako se je obnesel eksperiment uvedbe Bitcoin kriptovalute kot rezervne valute?

Gostujoče predavanje, ki ga bomo izvedli v prostorih Višje strokovne šole Academia Maribor v partnerstvu z Technological University of El Salvador bo izvedel gostujoči predavatelj David Abraham Alas Diaz iz Republike Salvador.

To gostujoče predavanje ponuja vpogled v zgodovino in kulturo El Salvadorja ter predstavlja spremembe v različnih sektorjih, kot so turizem, finančne storitve in digitalna komunikacijska tehnologija. Salvador se je zaradi hitre rasti turizma in digitalne transformacije v zadnjih letih soočil z novimi izzivi, ki so vplivali na posodobitev nove tehnologije in izobraževalnega sistema.

Tempo razvoja Republike Salvadorja narekuje spremembe izobraževalne modela tzdu znotraj Universidad Tecnológica de El Salvador (UTEC) kot največje neprofitne zasebne univerze v Salvadorju, ki ponuja obsežno paleto programov z uporabo različnih načinov poučevanja: študij na daljavo, hibrid in na kraju samem. Obstaja veliko mednarodnih projektov, ki jih je UTEC razvil, da bi izboljšal kakovost izobraževanja v Salvadorju in ustvaril nove priložnosti za študente in zaposlene te univerze za razvoj novih veščin in kompetenc za delo in študij v večkulturnem okolju.

VABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA ACADEMIA GLOBAL DIALOUGES Z IZJEMNIM GOSTOM, V TOREK, 31. JANUARJA, OD 16.30 DO 17.30, NA VIŠJI STROKOVNI ŠOLI ACADEMIA MARIBOR ALI VIDEOKONFERENČNEM KLICU NA GOOGLE MEETu.

BREZPLAČNA PRIJAVA

Gotujoče predavanje izvajamo v okviru gostujoče mobilnosti KA171 programa Erasmus+.

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X