Global Dialouges: Kako zgraditi in voditi najbolj vključujoč fintech na svetu – 1. februar ob 20. uri

Digitalni Marketing (HND) in Komercialist (VSŠ)

Komercialist

Razvoj aplikacij

Vabilo na dialog

BREZPLAČNA PRIJAVA

Vljudno vas vabimo na Academia Global Dialouges:
Kako zgraditi in voditi najbolj vključujoč fintech na svetu
Leopoldo Martinez
Global CEO, Superdigital, podjetje PagoNxt, ki ju podpira banka Santander

Tehnologija in inovacije sta ključna elementa za spodbujanje finančne vključenosti in s tem premagovanje ovir, ki ljudem z nizkimi dohodki preprečujejo dostop do bančnih storitev.

Superdigital, 100-odstotno digitalna platforma je osredotočena na Latinsko Ameriko, kjer je približno 300 milijonov ljudi prizadetih zaradi finančne izključenosti. Superdigital platforma podpira delovanje v različnih državah, od Brazilije do Argentine, Urugvaja, Kolumbije, Peruja, Čila in Mehike. Njihov cilj je do leta 2023 doseči pet milijonov aktivnih strank na sedmih trgih Latinske Amerike, da bi več ljudem omogočili dostop do bančnih storitev. Upajo, da bodo sčasoma imeli deset milijonov aktivnih uporabnikov v regiji Latinske Amerike.

Superdigital je enostaven za uporabo, kar stranki omogoča edinstveno izkušnjo. Stranke lahko z njo izvajajo spletne transakcije tudi brez bančnega računa, klepetajo z drugimi uporabniki aplikacije, razdelijo stroške med člane skupine in prejemajo samodejna opozorila o svojem finančnem stanju.

V Braziliji, največjem trgu podjetja Superdigital, digitalna platforma posameznim mikropodjetnikom ponuja tudi finančne storitve, ki jim omogočajo plačevanje dobaviteljem in prejemanje plačil od strank in podjetij z velikimi plačilnimi listami, ki jih velike banke običajno ne opravljajo.

Z nami bo izkušnje delilni izvršni direktor družbe (Global CEO) Leopoldo Martinez iz Sao Paola v Braziliji. Gospod Martinez je izkušen strokovnjak z več kot 23-letnim strokovnim znanjem in izkušnjami v bančni industriji, združitvah in prevzemih, svetovanju pri upravljanju, celovitih bančnih operacijah ter distribuciji in trženju. Ima veščine izvajanja poslovne strategije – od strategije do izvedbe ter odlične sposobnosti vodenja, grajenja timov in odnosa s strankami.

Pred prihodom na Superdigital je bil operativni direktor banke Santader v Veliki Britaniji, pred tem pa vrsto let izkušenj nabral pri svetovanju in vodenju zapletenih transformacijskih projektov v velikih bankah. Je strasten vodja inovacij, vključen v večino ključnih programov bančne preobrazbe in digitalnih pobud v praksi finančnih storitev.

 

VABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA ACADEMIA GLOBAL DIALOUGES Z IZJEMNIM GOSTOM, V SREDO, 1. FEBRUARJA, OD 20.00 DO 21.00, NA VIDEOKONFERENČNEM KLICU NA ZOOMu.

BREZPLAČNA PRIJAVA

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

Close

Vas zanima študij pri nas?

Izpolnite spodnji obrazec za prijavo v program. V roku enega dneva vam bomo posredovali vse potrebne informacije o vpisu.
  • Vaši osnovni podatki

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Close

Newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.