Global Dialouges: Kako uspešno voditi mednarodno IT podjetje – 15. december ob 20. uri

Računalniške vede

BREZPLAČNA PRIJAVA

Vljudno vas vabimo na Academia Global Dialouges:
Kako uspešno voditi mednarodno IT podjetje
Christian Richter
soustanovitelj in izvršni direktor IT podjetja Computer Rock

  • Kako ustanoviti in voditi IT podjetje?
  • Kakšna IT znanja danes potrebujejo junior razvijalci programske opreme?
  • Zakaj študentje in diplomanti IT programov potrebujejo tudi dobro razvite mehke veščine in spretnosti?
  • Kako se soočiti s krizo v podjetju? Kako se iz krize naučiti in pobrati?

Z nami bo izkušnje delil uspešen IT podjetnik Christian Richter. Rojen v sedemdesetih letih v Hamburgu v Nemčiji, oče sedmih otrok in še nekaj posvojencev je leta 1998 ustanovil svoje prvo podjetje, ki je preko spleta v živo prenašalo glasbo in dogajanje v nočnih klub po Evropi, kot so Ministry of Sound, Pacha, Tresor in Loveparade.

Kasneje je ustanovil Radio.net, spletno platformo, ki radijskim postajam in poslušalcem omogoča brezplačen spletni radio. Je investitor v zagonska startup podjetja, med njimi zavamed.comclaimini.com in toniknows.de.

Nazadnje je soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Computer Rock, storitvenega IT podjetja za razvoj programske opreme, s sedežem v Švici in pisarnami v Hamburgu v Nemčiji, Manchasterju v UK ter Beogradu v Srbiji.

Computer Rock je tehnološko podjetje, specializirano za razvoj digitalnih produktov in storitev. Njihovo dolgo listo referenc sestavljajo uspešna mednarodna podjetja, med njimi uspešne blagovne znamke kot so hitra pošta DPD, Daimler Mercedez-Benz in Virgin.

Christian Richter je magistriral iz računalništva in ekonomije v Kolnu in Hamburgu ter zakljčil še podiplomski Executive MBA študij na univerzi v Oxfordu.

VABLJENI, DA SE NAM PRIDRUŽITE NA ACADEMIA GLOBAL DIALOUGES Z IZJEMNIM GOSTOM, V ČETRTEK, 15. DECEMBRA, OD 20.00 DO 21.00, NA VIDEOKONFERENČNEM KLICU NA ZOOMu.

BREZPLAČNA PRIJAVA

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X