Nastanek spletne trgovine www.kreacija.si s pomočjo brezplačne skripte OpenCart ter upoštevanjem osnovnih konceptov komunikacije

Spletna produkcija

Študent: Robert Grager


Robert Grager je diplomant programa Multimediji na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal aprila 2012.

PDF

Diplomsko delo Robert Grager

Namen diplomskega dela je opisati postopek izdelave spletne trgovine s pomočjo brezplačnega programa OpenCart ter upoštevanjem osnov medsebojnega sporazumevanja.

Skozi celotno diplomsko nalog tako predstavljam določene pasti brezplačnih programov, ki jih lahko spregledamo, če želimo hitro in poceni zagnati spletno trgovino. Vsak brezplačen program za spletno trgovino ima kakšno slabost, zato se je dobro pozanimati kakšne slabosti so pri določenem programu najpogostejše. Včasih je kakšna slabost prikrita, v takem primeru lahko vedno brezplačen program zamenjamo, tako sem tudi sam prišel pri svoji izdelavi spletne trgovione do odločitve za program Open Cart.

Skozi diplomsko nalogo sem proučil tudi osnovne koncepte komuniciranja, ki jih je potrebno upoštevati v današnjem poslovnem svetu. Pomembno je ustvariti vez med prodajalcem in stranko, to pa lahko uspešno naredimo samo, če se lahko s stranko primerno sporazumevamo.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Robert Grager

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X