Podjetje Topfit d.o.o., načrt poslovanja in preizkus poslovne uspešnosti

Komercialist

Študent: Renata Salatnik

Renata Salatnik je diplomantka programa Komercialist na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjala septembra 2009.

PDF

Diplomsko delo Renata Salatnik

Diplomska naloga opisuje vizijo podjetja, ki je v nastajanju. Avtorica želi ustanoviti fitnes center, ki bo na atraktivni lokaciji na obrobju Betnavskega gozda, kar je za bodočnost podjetja zelo dobro, saj je to v neposredni bližini nastajajočega stanovanjskega kompleksa. Zato smo v diplomski nalogi opredelili ključne dejavnike, ki so pomembni za uspešno poslovanje, in izdelali poslovni načrt za fitnes center.

V diplomskem delu so obdelane predustanovitvene raziskave, ki zajemajo tržne raziskave in analize, kot so: raziskava nabavnih in prodajnih trgov, analiza konkurence, SWOT-analiza, načrt trženja, organizacije in človeških virov in pogojev poslovanja, analiza kritičnih tveganj in problemov ter plan protiukrepov in finančni načrt.

Skozi diplomsko delo je ugotovljeno, da ima podjetje po tako zastavljenih raziskavah in analizah ter načrtih dobre možnosti za ustanovitev, razvoj in rast.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Renata Salatnik

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X