POSLOVNO NAČRTOVANJE PROIZVODNJE TOPLOTNE TEHNIKE TER ODNOSA MED NJO IN KUPCI

Komercialist

Študent: Damijan Onič


Damijan Onič je diplomant programa Komercialist na Višji strokovni šoli Academia.

Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjal Septembra 2011.

PDF

Diplomsko delo Damijan Onič

Diplomsko delo je sestavljeno iz teoretičnega dela, kjer so opisane osnove o podjetništvu. Nadaljevanje je raziskovalni del, kjer je na osnovi anket razvidno mišljenje in izkušnje kupcev, o sodelovanju s podjetjem Eurotherm d.o.o.. Glavni del diplomskega dela je poslovni in finančni načrt podjetja.

V anketni raziskavi je ugotovljeno sledeče:
Večina kupcev je zadovoljna z našim načinom pristopa do njih. Osebje je zelo dobro ocenjeno, prav tako pa tudi naši proizvodi in fleksibilnost poslovanja.

Na osnovi raziskave in izdelave poslovnega načrta ugotavljamo, da podjetje ima prihodnost in, da je lahko iz leta v leto uspešnejše.
Na to pa vplivajo tudi drugi dejavniki, ki jih moramo upoštevati, kot so nenehna izpopolnjevanja, spremljanje napredka tehnologije in novih trendov. Vse te aktivnosti in dejavnike je potrebno upoštevati v poslovnem načrtovanju in vsakdanjiku.

Obširno je predstavljen poslovni načrt podjetja, na kratko je opisano dosedanje poslovanje, cilji, strategija, tržišče, načrt organizacije, pogoji poslovanja in na koncu še finančni načrt.

 

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Damijan Onič

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X