Poslovno načrtovanje za računovodsko dejavnost v obdobju 2009–2014 v podjetju MDS Jovanović & Javernik, d.o.o.

Komercialist

Študent: Sabina Jovanović - Javernik

Sabina Jovanović - Javernik je diplomantka programa Komercialist na Višji strokovni šoli Academia. Predstavljeno diplomsko delo je zagovarjala septembra 2009.

PDF

Diplomsko delo Sabina Jovanović - Javernik

Za kvalitetno in uspešno trženje računovodskih storitev je potrebno slednje obravnavati v smislu kakovostnih izdelkov, ki so v okviru trženjskega spleta 7P določeni s ceno, distribucijo, promocijo, ljudmi kot izvajalci oz. odjemalci, fizično podporo in izvajanjem.

Podjetje, v našem primeru računovodski servis MDS JOVANOVIĆ & JAVERNIK, d.o.o., lahko trženje svojih storitev v smislu poslovnega dobička realizira le na podlagi kvalitetno raziskanega in uravnovešenega zunanjega poslovnega okolja, pri čemer nam pomaga SWOTanaliza, in urejenega notranjega poslovnega okolja, ki ga izboljšujemo na podlagi raziskav o zadovoljstvu obstoječih strank s storitvami podjetja. Poslovno finančne in poslovno ekonomske resurse v smislu zmožnosti podjetja, da v poslovnem tekmovanju s konkurenco zaznava svoje tržne prednosti ter izzive in odpravlja slabosti oz. se izmika nevarnostim, hkrati pa izboljšuje svojo storitveno ponudbo, pa nam odstira poslovni načrt.

Diplomsko delo

PDF

Diplomsko delo Sabina Jovanović - Javernik

Želite biti obveščeni o novicah na Academii?

Ko bo kaj novega vam to enostavno sporočimo na vaš e-naslov.

X